Враќање на данок од Arkansas (AR)

Следете го овој линк за да проверите до каде е стигнато со обработката на Вашиот Arkansas (AR)  state данок.
По внесувањето на сите барани информации, доколку Вашиот данок е обработен, ќе го добиете ДАТУМОТ НА ИСПРАЌАЊЕ на Вашиот чек. Времето за кое ќе го добиете чекот изнесува 2-4 недели од датумот на вашето испраќање.
Доколку нема никакви информации околу Вашето враќање на данокот Ве молиме да проверите повторно за неколку дена.

PetarВраќање на данок од Arkansas (AR)