Враќање на данок од District of Columbia (DC)

Следете го овој линк за да проверите до каде е стигнато со обработката на Вашиот District of Columbia (DC) state данок.
По внесувањето на сите барани информации, доколку Вашиот данок е обработен, ќе го добиете ДАТУМОТ НА ИСПРАЌАЊЕ на Вашиот чек. Времето за кое ќе го добиете чекот изнесува 2-4 недели од датумот на вашето испраќање.
Доколку нема никакви информации околу Вашето враќање на данокот Ве молиме да проверите повторно за неколку дена.

PetarВраќање на данок од District of Columbia (DC)