Враќање на данок од Michigan (MI)

Следете го овој линк за да проверите до каде е стигнато со обработката на Вашиот Michigan (MI) state данок.
По внесувањето на сите барани информации, доколку Вашиот данок е обработен, ќе го добиете ДАТУМОТ НА ИСПРАЌАЊЕ на Вашиот чек. Времето за кое ќе го добиете чекот изнесува 2-4 недели од датумот на вашето испраќање.
Доколку нема никакви информации околу Вашето враќање на данокот Ве молиме да проверите повторно за неколку дена.
 
**Забелешка: Данокот за Michigan може онлајн да го проверите само додека додека сте во САД.

PetarВраќање на данок од Michigan (MI)