Враќање на данокот од САД

Доколку сте работеле во САД во претходните три години и сте плаќале данок на заработка, можете да се пријавете за враќање на данокот.

Easy Tax Store не е посредничка агенција за враќање на данокот. Данокот на нашите клиенти го обработуваме лично и директно ги проследуваме на даночните агенции во САД. Информации за нас може да пронајдете директно на веб-страницата на IRS, под бројот 00098142-ЕА.

 

Бесплатна пресметка

Бесплатна пресметка

Потребни документи

 

Искуства на студентите кои учествувале на Work & Travel програмата

Искуства на студентите кои учествувале на Work & Travel програмата

NEWSLETTER- информирајте се преку мејл

Ул. Максим Горки бр. 3/4, 21000 Нови Сад, Србија; + 381 21 424-425; +381 64 936-8383

Работното време е секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот.

PetarВраќање на данокот од САД